Information

KOM INDENFOR I EN NY FLOT BODUM

Bodum reintroducere Pebo i Bodum butikkerne. Den originale Pebo solgte i tusindvis igennem 60erne, 70erne og 80erne. Nu introducerer Bodum den i en elektrisk udgave.

Kom ind i Bodum butikkerne og oplev den teatralske kaffe-brygnings proces fra start til slut. I Bodum butikkerne kan kunderne besøge Bodum Caféen og få oplevelsen af andre ”slow coffee” brygningsmetoder, såsom vores French Press and Pour-over. 

Én af grundideerne i Bodum French Press Caféen er at eliminere brugen af papkopper fuldstændigt. Bodum serverer kun i kopper ”To Stay” eller i Bodum’s Travel mugs. Disse kan gæsterne så vælge at få refill i eller at returnere. Bodum´s  Travel mug er ikke en ”drik og smid væk” men er lavet til at genopfylde, og er derfor god mod miljøet - sammenlignet med det store forbrug af papkrus som rigtig meget kaffe serveres i. Bodum´s  Travel mug giver en god drikke- og kaffeoplevelse.
I French Press Cáfe har gæster også mulighed for at købe sunde salater, sandwich, kager og Dansk smørrebrød – Bodum ønsker at give kunderne en alsidig kaffe og madoplevelse i behagelige omgivelser.

Hos Bodum finder du alt lige fra pen og papir til køkkenredskaber.

Velkommen i Bodum på Fisketorvet. 

Galleri

Til toppen