HAVNEBADET

 

HAVNEBADET VED FISKETORVET
Kombiner din shoppingtur med en dukkert i Københavns Havn. I sommerhalvåret åbner havnebadet, en frisk oplevelse, hvor mange lokale københavnere nyder en svømmetur. Der er tre pools, en for dykning, en til svømning og et børnebassin. Så pak badetøjet og snup en frisk dukkert i sommervarmen. Havnebadet er åbent døgnet rundt. Husk at bade med omtanke!

LIVREDDERBEMANDING ALLE DAGE 11 - 19

 


RUNDFART I HAVNEN

 

HAVNEBUS LINIE NR. 991
Med havnebusserne får du både et hurtigt transportmiddel i havnen og en alternativ sightseeingrute i København. Du kan komme helt fra havnestoppet “Bryggebroen” (Fisketorvet) til den Lille Havfrue, Refshaleøen, Nyhavn, Operaen eller til Teglholmen i Sydhavnen. Prisen er den samme som en almindelig busbillet.

Tidsplan, rute og pris


HOP ON - HOP OFF BÅD
Få en unik oplevelse af København med båd. Strömma Hop -on hop -off kanal bådtur sejler i sommerhalvåret.
Bådturen tager dig gennem de københavnske kanaler, og du kan sidde og slappe af, mens du nyder de historiske seværdigheder og imponerende arkitektur. Bådturen sejler forbi de fleste af Københavns seværdigheder, der kan iagttages fra havnebassinet og kanalerne - samtidig med, at du kan hoppe af og på så meget, som du kan lide.  

Tidsplan, rute og pris

 


AKVARIUM

 

KORALREVSAKVARIUM - TROPISKE FISK OG KORALER
Akvariet på Fisketorvet er et koralrevsakvarium med levende koraller og invertebrater (hvirvelløse dyr), der både fungerer som dekoration og dyrebestand. Fiskene er, bortset fra farve og form, valgt efter deres nytteværdi som alge- og parasitædere. De er ”reef safe”, det vil sige, at de ikke spiser koraller og invertebrater.


LIQUID PIANO

 

FLYDENDE KLAVERSPIL
Liquid Piano er Fisketorvets faste musiske kunstværk, som af og til spreder god klang og hyggelig atmosfære. Kunstneren Nina Saunders har skabt et "flydende klaver", der opløses, flyder ud over kanten og forsætter flere meter ned til vandtrappen. 


SHOAL NO. 8

 

12 METER MED RUSTFRIE FISK
Shoal No. 8 er navnet på en 12 meter høj iøjefaldende skulptur, der er et af Fisketorvets smukke vartegn. Skulpturen er designet af den engelske designduo Dominic og Frances Bromleyden, der står bag det anerkendte engelske designhus Scabetti, og består at et utal glinsende fisk i rustfrit stål, som svømmer af sted i en uendelig stime. Skulpturen symboliserer Fisketorvets tranformation fra historisk fiskemarked til Københavns førende shopping-mall.