FISKETORVET HAR SOM EN DEL AF UNIBAIL-RODAMCO GRUPPEN FORPLIGTET SIG TIL BÆREDYGTIG UDVIKLING
Koncernen overholder relevante social og miljømæssige lovgivning og sigter mod at opnå en vækst, der er økonomisk effektiv, socialt retfærdig og miljømæssigt bæredygtig i alle sine aktiviteter og fremadrettet udvikling. For at mindske miljøbelastningen, arbejder vi for at reducere CO2-udledning og energiforbrug samt effektivt at udnytte ressourcer. Vi arbejder for at mindske både belastning og risiko for sundhed, sikkerhed og miljø.

GRØN VÆG MED VISIONER

På Fisketorvet arbejder vi målrettet mod en bedre, sundere og renere verden. For eksempel vil vi reducere CO2 med 40% inden 2016. Vi vil reducere mængden af affald med 50% inden 2016 - og gøre 50% af affaldet genanvendeligt. På vægge rundt på Fisketorvet har vi sat ambitiøse tal og mål op, som vi vil forpligte os til i de kommende år, således du løbende kan følge med i, hvad der gøres for vor fælles miljø.

COOL MED KØLIG HAVVAND

For at sikre et behageligt og sundt indeklima samt at spare energi på airconditionering bruger Fisketorvet et avanceret system for at styre indetemperaturen. I varme perioder, supplerer centret nemlig kølingen med havvand under 10 grader, som pumpes ind i et anlæg i kælderen. Anlægget udveksler vandtemperaturen med indetemperaturen i centret, derved sparer vi energi-ressourcer på en naturlig og bæredygtig måde.

SAVNER DU ET TRYGT KATALOG? DET GØR MILJØET IKKE!

I 2001 trykte Fisketorvet 2.7 mio kataloger og brugte 230.600 kg. papir! I dag bruger vi mest digitale medier til distribution af tilbud og nyheder. Og så er det frisk information f.eks via Fisketorvet.dk, Facebook, iphone, e-mail eller sms. Det betyder vi årligt sparer miljøet for en enorm energi- og CO2-belastning. Faktisk svarer besparelsen til 43,6 hustandes årlige udledning af CO2. Så tak fordi du læser online.

KØR FREMTIDEN I MØDE

Få strøm til din elbil. Fisketorvet tilbyder særlige parkeringspladser til el-køretøjer. Her kan du parkere og lade strøm, mens du shopper. Elbiler tror vi er den rigtige vej for morgendagens transport. Og en grønnere vej for både miljø og klima.

KÆMPER FOR LIGE RETTIGHEDER

På Fisketorvet tager vi et socialt ansvar for det omkringliggende samfund og den verden, vi er en del af. Derfor støtter Fisketorvets Centerforening - Red Barnet - verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation. Red Barnet kæmper for børnerettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.

MERE INFORMATION OM MILJØ OG SOCIALT ANSVAR   

Fisketorvet - Copenahgen Mall
Shopping Centre Manager
Helle García Korndal
helle.korndal@Unibail-Rodamco.com

Miljø og socialt ansvar i Unibail-Rodamco Gruppen

Læs mere her

 

Corporate Social Responsibility - årlige rapportarkiv

Find rapporter (PDF)