information

LIVE KØKKEN LØRDAG 25. FEBRUAR KL. 12-14

DANSKE SVAMPE ÅRET RUNDT
Tvedemose har gennem 50 år og 3 generationer oparbejdet en særlig viden om dyrkning og forarbejdning af danske svampe, og der bliver årligt fremstillet 1.400 tons champignons og 15 tons specialsvampe. Svampenes høje kvalitet bliver sikret ved egen hjemmelavet substrat, kontrolleret klima, specielle sorter, høj hygiejne, daglig rengøring og samtidig foregår det helt uden brug af sprøjtemidler.

Tvedemose bruger meget tid på at udvikle opskrifter og produkter, så forbrugeren får mest ud af svampene. 

Tvedemose kigger forbi Fisketorvets køkkenscene til en snak om svampe og om, hvordan lækre paddehatte kan bruges i madlavningen. Der vil være forskellige serveringsforslag såsom smørstegte kejserhatte, rå-marinerede svampe og rå servering af specialsvampe.  

HVOR:
Plan 1, ved legeland
HVORNÅR:
Lørdag den 25. februar kl. 12.00-14.00

Vi glæder os til at se jer

Galleri

Til toppen