Information

PIKACHU, JEG VÆLGER DIG!
KØB BILLETTER TIL POKÉMON FILMEN

Er du interesseret i Pokémon, og kunne du tænke dig at se den nye film, Pokémon the Movie: I Choose You!, så har du muligheden for at få fingrene i en billet lørdag d. 7. oktober 2017 for kun 95 kr. (normalpris 135 kr.). Udover selve filmen, vil publikum kunne opleve et tilbageblik på de gamle Pokémon film – samt se nogle helt nye historier om Ash og Pikachu.

Bemærk, der er begrænset antal billetter til salg til 95 kr. Sælges efter først til mølle princippet. Hør mere i CinemaxX.


Ash og Pikachus rejse er endelig nået til CinemaxX! Vi glæder os til at byde dem velkommen til det store lærred, når vi eksklusivt viser spillefilmen 'Pokémon the Movie: I Choose You!'.
I filmen tager vi tilbage til begyndelse, hvor Ash og Pikachu for første gang mødes og danner et stærkt bånd. Derefter følger vi med ud på eventyr, når parret går på jagt efter den legendariske Pokémon Ho-Oh.

På deres rejse møder makkerparret kendte ansigter, men også nye karakterer dukker op, heriblandt trænerne Verity og Sorel og den mytiske Pokémon Marshadow. Der er lagt op til en rejse med udfordringer og episke Pokémon dueller, hvor alt kan ske.

Er du vild med Pokémon er denne unikke historie om Ash og Pikachus tætte venskab bestemt noget for dig! Skaf dig en plads i salen allerede nu.

 

5/11 kl. 17.00 - KØB BILLET

6/11 kl. 19.00 - KØB BILLET

 


Bemærk, at filmen ikke er med dansk tale, men vises med engelsk tale uden danske undertekster.

Til toppen